Meny

Gutter 13 år - G2004

Sesongen nærmer seg halvspilt for Gutter 13 år, G2004.
Her er en liten oppsummering og presentasjon av kullet så langt i sesongen 2017. 

2017-06-14
magnushau

Årskullet G2004 (G13) består av 47 gutter, og er ledet av Årgangsleder Magnus Haukvik og trenerne Pål Østby og Caspar Hagland. Dette er årgangens første år i Ungdomsfotballen

Årgangen trener sammen tre økter i uken på Gressbanen 9er og 11er, i tillegg til en ukentlig kamp for hver spiller.
På feltet trener spillere i kampgruppene sine, med justeringer fra økt til økt.
Alle spillere i årskullet har mulighet til å trene alle tre treninger, og godt over halvparten av alle spillere er med på alle økter!
Det er en veldig god kjemi og stemning i årskullet, med høyt energi nivå og spiller-glede!
Vinterens inntog med nye spillere fra nærområdet har gitt oss mange nye relasjoner og lagkompiser. Alle er blitt godt kjent, og alle våre sosiale samlinger virker å ha hatt svært positiv betydning!
Det er også gledelig og ha en så ivrig foreldre gruppe, som stiller opp på alt som skal være av sosiale samlinger, cuper og turer.

G13 har tre lag i seriespillet i sesongen 2017. Det spilles 9v9, og Ready G2004 er representert med ett lag i hver divisjon.
Alle lagene er kommet godt i gang med kamper, og både tapt og vunnet matcher!
Alle spillere ser ut til å ha tilvennet seg 9v9-fotball og vi fokuserer nå mest på å utvikle en bedre rolle forståelse. I tillegg til å fortsette å jobbe med verdier og hvordan etterleve disse i praksis, er hvordan spillerne forbedrer sin spilleforståelse og sine fotballhandlinger med og uten ball årest viktigste målsetninger.

Lag 3 hatt en jevn og god utvikling hittil i kamp sesongen, særlig i spill-fasen Forsvarsspill på motstanders halvdel.  Aggressivt press spill, med en sterk vilje og ønske om å vinne ball har avgjort flere av kampene til vår fordel. Laget har stabilisert banespillet sitt med ball, og pasningsspillet er blitt mye mer fremtredende hos enkeltspillerne. Laget viser også en stor scoringsevne, med hele 33 mål på 7 kamper!

Lag 2 startet sesongen med noe stang ut resultatmessig. Laget har ofte høy ballbesittelse i kampene sine, og nå har vi også begynt å finne veien til nettmaskene, hvor man i de siste fire kampene har scoret 4 mål eller mer! Best utvikling har laget hatt i spill-fasen Angrepsspill på egen halvdel, hvor man nå svært ofte spiller seg ut bakfra fra egen keeper og godt inn på motstanders halvdel hvor det nærmer seg muligheten for å skape målsjanse!

Lag 1 har hatt flere tette og jevne kamper med få mål hittil i årets serie. Hele 21 spillere fra årskullet har spilt kamper med Lag 1 til nå. Aggressive 1-forsvarere, høyt balltempo og et ønske om å styre alle kamper med ballen i laget kjennetegner gruppa. Lag 1 har tatt store steg i begge overgangsfasene hittil i år. Laget har scoret 28 mål på 8 kamper, og også gått videre i Obos Cup til 3. runde etter å ha vunnet mot Snarøya og Heming!

Haslum Vår Cup
Vi stilte til denne cupen med to jevne lag som en Kick Off til årets sesongstart!
En endags-cup tiltenkt våre to lag som skal spille i 2. og 3. divisjon Gutter 13 år.
Mange av spillerne som ikke har deltatt på Akademiet var også ferske med spillform 9v9, så en verdifull i læring og tilvenning til 9er-fotball!
Ready 1 møtte god motstand i gruppespillet, og selv med mye ball i laget og tidvis styrende i banespillet ender det med tap i gruppespillet. I plasseringskamp mot Rælingen virker den forløsende effekten å komme, og man gjennomfører en svært god kamp og går seirende av banen med 4-0!
Ready 2 starter dagen bra med to godt gjennomførte matcher, før man senker skuldrene litt for mye til de neste kampene. 2 seiere og 2 tap i gruppespillet fører til A-sluttspill og en jevnspilt sluttspills-kamp mot Nordstrand ender med 0-0- og tap i det avgjørende myntkastet.

Alt i alt en bra gjennomført dag hvor mange nye relasjoner skapes i begge lag!

Nørhalne Cup – les mer i egen artikkel her, hvor Gutter 13 år deltok med to lag i tillegg til at klubbens G15 lag og to G14-lag var med! Mange kamper i nydelig vær også mot en del utenlandske lag.
En ordentlig klubbtur i Kristi Himmelfartshelgen, med omtrent 100 reisende tilhørende Ready Fotball.

Norway Cup
G13 stiller med to lag i årets kommende fotball-fest på Ekeberg sletta!
Hele 30 G2004 gutter er klare for Norway Cup!

Hamar Cup
G13 stiller også med to lag på Hamar Cup G13 i helgen 8-10. september, som begge skal spille 11v11.
Dette blir en god helg som under serieinnspurten, hvor man får trent godt på 11v11, som alle spillerne skal spille i sesongen 2018. 

Vi gleder oss til fortsettelsen på sesongen for G2004!