Brukskonsept Readyhuset

Det nye konseptet for bruk av Readyhuset skal sikre stor tilgjengelighet til bruk av huset for klubbens medlemmer. Klubben vil ved det nye opplegget være sikret tilgang til bruk av husets fellesrom- Klubbrommet og Peisestuen alle ukedager fra kl. 17:00. Lokalene kan også være tilgjengelige om formiddagen til klubbformål etter spesiell avtale med kontoret.

Bruk av Klubbrommet og Peisestuen kan kombineres med fritt bruk av kjøkkenet. Utleievirksomheten, som er nødvendig for å sikre klubben inntekter til dekning av driften, vil bli særlig rettet mot møte - og konferansemarkedet på dag tid. I den forbindelse er det i Klubbrommet installert visuelt utstyr Vi vil fortsatt drive utleievirksomhet til selskaper i helgene tilpasset klubbens eget behov for helg bruk. Det vil ikke lenger være utleie av kjøkkenet til en driver, men kontoret vil formidle henvendelser til utvalgte catering aktører. For å dekke behov for drikke er det installert drikke - og kaffe automat i Kiosk-rommet. Medlemmene oppfordres til å benytte dette tilbudet som er avhengig av en fornuftig omsetning og hvor deler av salgsinntektene går til klubben. Booking All booking for bruk av huset skal rettes administrerende leder Bjørnar B. Øien. Booking følger “først til mølla” prinsippet. Avdelingene betaler ikke for bruk av huset til egne møter/interne arrangementer. Regler for bruk Den som er “Bruker” skal alltid oppgi en “Brukeransvarlig” som kontoret vil forholde seg til. Brukeransvarlig har ansvar for at “Husreglene” følges.

Husregler: Huset skal behandles med alminnelig aktsomhet, skader som forårsakes av Bruker skal dekkes av Bruker. Lokalene skal etterlates ryddet og møblene skal settes slik de var da lokalene ble tatt i bruk. Ved eventuelt brudd på dette vil Bruker bli belastet kr. 250,- Kjøkkenet skal brukes i henhold til de instrukser som er hengt opp på kjøkkenet. Serviset er plassert i skap i Kiosk-rommet og i skapet i klubbrommet. “Ready serviset” som er oppbevart i kiosk- delen av kjøkkenet skal ikke benyttes med mindre dette er avtalt og godkjent av kontoret. Utlevering av nøkkel til kjøkkenet avtales med kontoret. Når bruken er avsluttet legges nøkkelen i egen nøkkelboks utenfor døren til Styrerommet. Tapte nøkler erstattes av bruker med kr. 500,- Kjøkkengulvet skal feies etter bruk og alle arbeidsflater skal være rengjort. Alt benyttet utstyr skal være vasket og lagt tilbake på riktig sted. Søppel skal pakkes inn og legges i søppelkassene utenfor huset. Lys skal slokkes. Det skal spesielt påses at gasskomfyren er helt avslått. Det er ønskelig at man søker å dekke sitt kjøkkenbehov med færrest mulig personer på kjøkkenet. Brukeransvarlig kan oppnevne en Kjøkkenansvarlig i sitt sted. Navn på Kjøkkenansvarlig skal oppgis til kontoret før lokalene tas i bruk.

Ved bruk av huset som avsluttes etter kl. 22:00 skal Brukeransvarlig sørge for at døren inn til styrerommet og husets hoveddør blir låst når huset forlates.

Kalender

November
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123