Keepere

Forsvar

Midtbane

Angrep

Trenere og støtteapparat

ReadyB var igjen tilbake på Gressbanen, og tok i mot tabelltreer Bøler. Med Ready-sangen dunkende på høyttaleranlegget på utmarsjen, så trodde vi stemningen var satt for en ny suksessfull hjemmekamp. Kampen starter noe rotete fra begge lag, ...men vi har god kontroll på banespillet. 30 min er spilt og keeper Enok får en ekkel hodeskade. Han klarer ikke fortsette, og inn kommer høyreving Ruben for å ta over keeperplassen. Like etterpå prikker lokomotivet Os inn et nydelig innlegg som Ebbesen styrer kontrollert inn med hodet. 1-0. Det står seg til pause. Andreomgang er kanskje en av sesongens dårligste. Vi henger ikke sammen, og Bøler kommer sakte men sikkert mer inn i kampen. Tilslutt får de utligningen, og snur matchen noen minutter senere. Det ender derfor 2-1 til gjestene.

Stort av Ruben å ta på seg hanskene når vi trengte det som mest. Vi glemmer andreomgangen, og går for å rette det opp neste uke mot Stovner 2.

Mål: Ebbesen
Assist: Os

MSA: Ready var tilbake på ærverdige Gressbanen, og det var duket for et spennende oppgjør mot Kjelsås rekruttene tirsdag kveld. Vi har mest ball i åpningen, men sliter med å produsere klare målsjanser. Kjelsås spiller direkte, og får ...midtveis i omgangen uttelling på en kontring, 0-1. Etter pause dobler et effektivt bortelag ledelsen, før vi våkner! Først sitter reduseringen etter flott spill, så utligner vi med ti minutter igjen på kampuret. Vi trykker på i sluttminuttene, men den jevne toppkampen ender med poengdeling. A-laget er fortsatt ubeseiret etter sommeren, og gutta er klare for å jakte 3 poeng om en uke💪🏼💙

Resultat: Ready 2-2 Kjelsås2
Mål: Espen & Aspelund.
Assist: Eivind & Jesper.
#iwasborn #readygutthei #4div

Vår egen Readydommer @isaakarch er nok en gang klar for @championsleague i morgen kveld!🤩👏 Den norske dommerkvarteten skal dømme intet mindre enn @realmadrid mot @1.fcunion!

Det norske teamet er også tatt ut til VM U17 senere i ...høst etter gode prestasjoner i sommerens U21-EM👏

Les mer fra nyhetssaken til NFF her: https://www.fotball.no/dommer/toppdommer/artikler/2023/eskas-tatt-ut-til-u17-vm/

#iwasborn #readygutthei #readydommer

Idrettsglede - Mestring - Inkludering

ReadyB tok turen ned til Domus Athletica denne høstkvelden for å møte Oslo-studentene på deres rykende ferske kunstgressmatte. Oppgjøret i vår endte med et surt 1-3 tap, og gutta i mørkeblått var keene på å revansjere dette. Vi får den ...verst tenkelig starten på kampen, og etter første spilleminutt står det 1-0 til vertene. Den tidlige kalddusjen var kanskje det vi trengte, og bare noen minutter senere er det balanse i regnskapet. Vi styrer det meste av banespillet, men går inn til pause med 1-1. Andre omgang er bare ti minutter gammel da el capitan Tj hamrer inn et langskudd på halvvolley, og sender oss opp i føringen. Nå begynner kombinasjonene å sitte, og like etter øker Aspelund ledelsen etter en utsøkt kontring. Dermed ender det 3-1, og tre deilige poeng blir med hjem til Gressbanen. Neste uke returnerer vi til Gressbanen, og møter et høytflyvende Bøler.

Det er også på plass med liten shoutout til @kevin__wiik__ , som tidligere i sesongen ble satt på sidelinjen med en stygg skade. Han fikk sine første minutter siden skaden, og den blide nordlendingen så veldig fornøyd ut med å være tilbake på matta. Velkommen tilbake 💙

Mål: Tellef, TJ og Aspe
Assist: Skodje og Tellef

Holmen-Ready

Tirsdag kveld kl. 20.15 møtte Ready bunnlaget Holmen på bortebane, noe som skule ende i mye frustrasjon.

Etter en forrykende start, hvor bortelaget har full kontroll på kampen, så sender Fredrik Storløkken Ready ...i ledelsen etter kun 15 minutter.

Dessverre så var det ikke noen utespillere som skulle skape overskrifter denne kampen.
Dommeren hadde egne planer, og med et ekstremt behov for å vise seg fram og være «the main man», så ble det ektremt mye frustrasjon for både hjemme- og bortelag. Totalt blir det delt ut 11 kort i en kamp som ikke kan defineres som spesielt stygg, men som er et resultat av en dommer som mister kampen fullstending.

Til tross for alt dette, så kan vi ikke peke fingre på noen andre enn oss selv, ettersom vi hadde flere gode muligheter til å punktere kampen.
I det 99. Spilleminutt scorer Holmen 1-1 målet, på en ekstremt uheldig Ready-keeper.
Kampen ender 1-1.

Til tross for poengtap, så går readytoget videre og er dermed ubeseiret på de siste 7 kampene.💙
Vi hever hodene, og ser fram til å møte Kjelsås 2 neste uke🔥

Resultat: Holmen 1-1 Ready
Mål: Fredrik Storløkken
Assist: Mathias Ebbesen

#Readygutthei #Iwasborn #HolmenReady

Vi gratulerer gutter 12-årgangen med en strålende helg på Stjerne Cup toppet med finale i A-sluttspill mot Stabæk som endte 0-0 etter fulltid og ekstraomganger og måtte avgjøres på myntkast. Les mer om cupen og se bilder og videoklipp ...her:

Image for shared link
Ready G12 med gode opplevelser i Stjerne cup - Ready

I helgen deltok 2011-årgangen med tre lag i Stjerne Cup som arrangeres i Hamar som i sin helhet ga mange gode sportslige utfordringer, oppturer og...

ready.no