07 mar 2023

Share:

JENTECUPEN 2023

JENTECUPEN 2023 BLEV, SOM MANGE ÅR FØR EN SOLLFYLT SSUKSESS! Med 9 lag fra Sverige og 30 lag fra Norge ble det verdens største jentecup i løpet av sesongen 2022/2023. Veldig gøy og spennende for de norske jentene å møte svensk motstand, og sikkert gøy for de svenske jentene å reise til et annet land og spille bandy.

 Som med alle andre cuper som arrangeres av klubber, er det ikke mulig uten frivillige foreldre som hjelper til med hardt arbeid, og denne gangen er intet unntak. Fremfor alt vil vi takke årets cupgeneral Lene Grove Knutsen for en fantastisk innsats og flere titalls timer brukt på Jentecupen 2023. Lene, du er en fantastisk person, og vi er veldig takknemlige for alt du gjør og har gjort for foreningen. Vi takker selvfølgelig også alle andre som har hjulpet Lene med å gjøre helgens cup til en slik suksess.

Lørdag ble det spilt 7'er og 5'er bandy på Gressbanen, alle lag spillte minst 3 kamper hver og været var flott. For foreldrene var kiosken åpen hvor man kunne kjøpe hamburgere, pølser eller annet godt. På søndag ble det spilt 9er-bandy for de eldste jentene, og solen fortsatte å skinne også denne dagen. Stabaeks jentelag vant 9er-turneringen og Gripen Trollhättan ble nummer to. Mjøndalen tok tredjeplassen etter en godt gjennomført turnering. 

Flere nyheter

I år som i fjor deltar Ready i Skärås Cup i Västerås i månedsskiftet september/oktober. Ready…
I helgen deltok 2011-årgangen med tre lag i Stjerne Cup som arrangeres i Hamar som i…
Det var duket for et ekte lokalderby og toppoppgjør i 4. divisjon Menn avdeling 1 tirsdag…
Styret er glade for å fortelle at både Felix Ljungberg og Gustav Eriksson fortsetter i sine stillinger…
Vi er stolt over å ha hele 4 landslagsutøverer representert i Skiforbundets alpinlandslag for 2023-2024 sesongen.…
Råskinnet 2023 gikk av stabelen 29. april 2023 i fint vårlig vær. Det var 709 som…