28 nov 2023

Share:

Småguttelaget har startet sesongen på en fantastisk måte!

Innfor årtes sesong har Ole Robin Kåsa Kjellmann og Axel Wara Brekke tatt over styringen for klubbens småguttlag. Etter en hard pre-season med mye hardkjør og mange hopp har guttene rukket å delta i tre cuper. Mange bra prestasjoner og en seier i Surte cup er et veldig bra å ta med seg inn i sesongåpningen.  

I årets sesong skal guttene ta steget opp og spille 11-er bandy. Dette er ett stort steg og kommer med mange nye utfordringer, ny taktikk og spillesystemer å tenke på. Sammen med klubben har Ole og Axel satt en taktikk og et spillesystem som de har drillet guttene i, og har troen på.  

Sesongen startet med Kosa cup. Her var målsetningen å bli bedre kjent som gruppe og begynne å kjenne på den nye taktikken til trenerteamet. Fokuset var helt satt på taktikk og spille-ide, istedenfor resultater.  

Neste tur gikk til Sverige og Surte cup. Her så man resultater av den harde treningen guttene hadde lagt ned under forsesongen, seier i alle kampene. For en suksess!  

Sist ut var Røa cup. Her fikk man møte kjente norske lag, og måle seg skikkelig innfor sesongen. Guttene klarte å ta seg hele veien til finale. Der tapte de dessverre kampen om gullet mot Stabæk.  

Veldig gledelig å se at guttene har kommet så langt som de har gjort under denne forsesongen og vi gleder oss skikkelig til å følge med videre på utviklingen. Dere er flotte ambassadører for Ready og vi er stolte av dere! 

Her er en morsom melding vi fikk av en foreldre til en av guttene:  

  • Må skryte av gutta våre! 🥇Selv når de lå under mot Stabekk i dag, var det ikke en dårlig mine å høre!! De fremsnakket hverandre ALLTID – klaget ALDRI – skylde ALDRI på andre – klaget ALDRI! For en gjeng – for et lag! 💙 Stolt av gutta våre! 

Det er ikke enkeltspillere som vinner kamper – det lag💙 

HEIA READY! 

//G og F på kontoret

Flere nyheter

Det innkalles til årsmøte i Ready Idrettsforeningen på klubbhuset i Stasjonsveien 24, 0773 Oslo den 03.…
Ready fotball arrangerer årsmøte onsdag 13.mars klokken 19:00 på klubbhuset. Dette er fotballavdelingens viktigste møte og…
21.-23. mars spiller spiller Norges A-landslag for damer 4-nasjoners i Göteborg. Kul er det at Readyspillerne…
Damelaget går videre til finale etter 2-0 i kamper mot Drammen, den første kampen endte 3-1…
NM Cup søndag 18.02.2024 kl. 16.00 Ready – Solberg på Gressbanen Ready «fightet» seg til semifinale…
NM Cup fredag 16.02.2024 kl. 19.00 Solbegr - Ready i Solbergælva Ellevill bandykamp i Solbergælva Etter…