Hovedmedlemskap i Ready Idrettsforeningen

Hovedmedlemskap er medlemskap for å være medlem i Ready Idrettsforening.

Medlemskapet må man betale om man er aktiv i Ready sine avdelinger (utøver, foreldretrener, oppmann o.l.). Medlemskapet er en juridisk avtale med NIF om at vedkomne samtykker til å følge NIFs lover og klubbens vedtekter. Alle som representerer Ready`s aktivitet skal være medlem av foreningen.

Medlemskontingenten kommer i tillegg til avdelingenes treningsavgift og går til å dekke sentrale funksjoner i klubben slik at idrettsavdelingene kan gjøre det de er best på – å skape gode idrettstilbud til alle medlemmer. Medlemskapet generer også støtte fra OIK og NIF, som bidrar til å holde kostnadene nede. Ved å være medlem gjør du det enklere for oss å være Ready for idrettsglede.

Medlemskapet gjelder for kalenderåret (medlemskapet er ikke gyldig før medlemskapet er betalt) og på grunn av praktiske hensyn avregnes ikke medlemskapet etter når på året du melder deg inn eller ut av idrettsforeningen. Når du melder deg på aktivitet som krever medlemskap må du godkjennes av klubben, og blir deretter lagt til i medlemslisten av ansatte i klubben. Dersom du ikke er en del av aktivitet som bruker Spond, skap deg en medlemsprofil (F.eks. Readys veteraner, Ready Langrenn osv..). 

Når du melder på et barn til aktivitet blir man godkjent inn i medlemsregisteret, og kontingenten legges på her av oss. Da trenger du ikke opprette en ny profil for medlemskap for barnet. Dersom du selv vil være medlem av foreningen, oppretter du en profil ved å trykke på «bli medlem» knappen og fyller ut innmeldingsskjema. 

Alle over 16 år med gyldig medlemskap kan bruke treningsrommet på Readyhuset i de timene på dagen rommet ikke er booket av avdelingene. Avdelingene har førsteprioritet på bruk av treningsrommet. 

Ønsker du egen nøkkelbrikke, ta kontakt med administrasjonen på kontoret eller send en henvendelse på e-post medlem@ready.no

Depositum nøkkelbrikke: 400kr. 

Årskontingent:

Hovedmedlem barn (til og med det året medlem fyller 17 år): 400,-

Hovedmedlem voksen (fra og med det året medlem fyller 18 år): 525,-

Familiemedlemskap: 1000,- (Heter ikke familiemedlemsskap i Spond, men summen av medlemskap på samme betalingskontakt er satt til maks kr. 1000,-)

Du vil motta betalingsvarsel i appen (dersom du ikke har appen vil du få dette på mail). 

Har dere, eller ønsker dere familiemedlemskap? For at Spond skal fange opp at dere er en familie, må alle profilene ha samme betalingskontakt. De som er påmeldt aktivitet i Ready har en Spond-profil. Dersom foreldre eller søsken ønsker å være medlem uten aktivitet oppretter dere profiler ved å trykke på «bli medlem» knappen og melder inn dere selv eller et barn i skjema. Alle vil være registrert som enten barn eller voksen med tilhørende kontingent. Summen blir avregnet i kassen når dere betaler og der vil regnestykket framkomme.

Ta kontakt ved spørsmål angående medlemskap: medlem@ready.no

Ved oppsigelse av medlemskap, send e-post med navn på medlem som du ønsker å melde ut til medlem@ready.no