Keepere

Forsvar

Midtbane

Angrep

Trenere og støtteapparat

Brutalt tap mot Skjetten. Vi ryker hele 5-1 i en kamp der vi ikke stiller opp med det som er obligatorisk i fotball, holdning og innstilling. Taper dueller, gjør dårlige valg og løper for lite. Bare å lære av opplevelsen og riste av seg denne ...kampen så fort som mulig, for allerede om 5 dager gjester tabelleder Lokomotiv Oslo Gressbanen. Tenke neste⏭️

Forferdelig frustrerende 1-0 tap mot Aalesund 2. Vi kommer bakpå allerede etter 60 sekunder, noe som er utilgivelig. Vi kjemper oss godt tilbake i kampen og avslutter omgangen fint. Et par store muligheter. Starten av andre har vi derimot flere ...store muligheter, og det er veldig bittert at vi ikke klarer å straffe Aalesund mer. Dessverre har vi også noen perioder vi ikke opptrer som vi ønsker. Vi er igjen med og preger kampen såpass at vi burde få med oss et resultat, men vi er enda ikke dyktige nok og kan ikke skylde på noe annet enn oss selv. Vi tror og håper at resultatene snur fremover med riktig innstilling og treningsmoral!

I dag er det barnekreftforeningens Fotballtrøye Fredag. Vi på a-laget støtter selvsagt barnekreftsaken, og gutta hadde med diverse drakter for å vise at vi står med alle tapre og sterke barn og unge med kreft.

#fotballtrøyefredag

I morgen reiser gutta til Gjelleråsen, og møter et @gif_alag som nok er veldig klare for å ta sin første seier for året. Våre menn kommer fra sin første trepoenger, og alt ligger til rette for en tøff og god kamp! Vi satser på å utvikle ...den gode formen fra de siste ukene videre, og håper vi ser noen av dere på tribunen💙

Kampen kan som alltid streames på Direktesport eller TV2 Play 🍿

Høydepunkter fra lørdagens 2-0 seier mot @bhfotball! Som dere ser var det nok av muligheter til oss, samtidig som Bjørkelangen hadde en god periode mot slutten av førsteomgang. Alt i alt en helt fortjent seier! @mathiasebbesen og @eirik.d.ryen... med målene, men dette var en lagseier! (Dessverre uten lyd…)