Midtbane

Angrep

Trenere og støtteapparat

𝐑𝐞𝐚𝐝𝐲𝐁 - 𝐎𝐩𝐩𝐬𝐚𝐥 𝟑

ReadyB var igjen tilbake på Gressbanen denne onsdagskvelden. Etter to uavgjort resultater på rad, var gutta tente på årets første seier. Oppsal 3, et fysisk og voksent lag, var kveldens motstander. Vi tar fort kontroll i kampen, og når det høye presset endelig sitter, kommer også scoringen av en meget in-form Franck. Smått utrolig at det bare står 1-0 til pause. Vi fortsetter i samme spor i andre omgang og får et frispark godt utenfor 16 meteren da Thorry bestemmer seg for å prøve lykken. Han bøyer like så godt inn 2-0. Oppsal reduserer til 2-1, men vi setter 3-1 like etter. Franck nok en gang. Oppsal skaper ikke mye, men er effektive og reduserer til 3-2. Like etter får vi straffe og en uselvisk Thorry lar Franck fullføre sitt hattrick. Ny redusering fra Oppsal helt på tampen og kampen ender 4-3.

Årets første seier i boks ✅ Nå er bussen i gang🚎

Mål: 3x Franck, Thorry
Assist: Flaten, Grieg, Skodje og Os

📸 målscorerne

...

Onsdag kveld tok B-laget turen til Veitvet Kunstgress, Oslo Kommunes største sandkasse, i møte med Oldenborg. Etter uavgjort i seriepremieren var gutta tente på å komme skikkelig i gang med poengfangsten. Det er imidlertid hjemmelaget som går opp i føringen på kontroversielt vis. Dommer lar seg ikke påvirke av store protester, selv om vi mener ballen har vært ute av dødlinja.

I andre omgang får vi en etterlengtet utligning på langskudd, før vi snur kampen med sesongens første straffespark, 1-2! Men ti minutter før slutt utligner Oldenborg med et kremmerhus i vinkelen, utagbar for vår keeper. Det ender 2-2, og vi får i det minste med oss et poeng fra en tøff bortebane.

Mål: Mørland, Forseth
Assist: Franck

...

Bredden er tilbake!💙

Endelig var det duket for serieåpning hjemme mot Nesodden, et lag tippet i toppen i 5.div. Kampen starter på fryktelig vis med 0-2 etter kun ti minutter. Men heltene fra Gressbanen får et voldsomt momentum inn til pause og setter to flotte mål. Vi har også to baller til i nettet før pause (!), men de annulleres for «angrep på keeper». Den siste høyt diskutabel. Flere mål blir det ikke, tross store sjanser begge veier. Åpningskampen som hadde alt ender 2-2.

Våre mål av nysigneringene Franck og Grieg✍🏼📸

Mål: Franck, Grieg
Assist: Theo, Aspelund

...

Seier i generalprøven!💙

Søndag kveld møtte vi Ullern 3 i vår siste treningskamp før sesongstart i 5.div. Vi tar tidlig ledelsen både en og to ganger, men pub-laget fra CC Vest Arena finner rom i det vidåpne Readyforsvaret. I pausen får vi justert oss, og vinner kampen 4-3 i sluttminuttene etter to mål på dødball! Alt i alt en godkjent gjennomkjøring før vi tar imot Nesodden på Gressbanen onsdag 20:15.

Mål: Franck x2, Jonas, Ola (matchvinner)
Assist: Grieg, Aspelund, Mads

📸 Målscorerne

...

ReadyB forsterker!✍🏼

Benjamin (f. 2003) kommer inn som ReadyB sin faste sisteskanse. Den unge rogalendingen gir oss stabilitet på keeperplass, noe vi har manglet de siste sesongene.

Mads (f. 2003) kan bekle alle de offensive rollene, og vi håper at hans giftige skuddfot kan vippe kamper i vår favør. Er i likhet med vår nye keeper oppvokst et steinkast unna Oljebyen.