Ready Fotball Senior

Heming-H-1
GUI H
Fagerborg H
Fegerborg B 1
Holmen H
Kjelsås 2 B 1
Kjelsås 2 B 2
Lommedalen H
Union Carl Berner H
BVH B
Haslum B
Kjelsås 3 B 1
Kjelsås 3 B 2
9
19
12
6
16
34
28
Lyn-Ready 3-2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Heming-H-1
GUI H
Fagerborg H
Fegerborg B 1
Holmen H
Kjelsås 2 B 1
Kjelsås 2 B 2
Lommedalen H
Union Carl Berner H
BVH B
Haslum B
Kjelsås 3 B 1
Kjelsås 3 B 2
9
19
12
6
16
34
28
Lyn-Ready 3-2
previous arrow
next arrow

Ready Fotballs senioravdeling 2023 består av to lag i Senior Menn-klassen og ett lag i Veteran-klassen. Vårt A-lag rykket opp til 3. divisjon 2014-sesongen og kjempet i toppen og var kun to fattige poeng unna opprykk til 2. divisjon året etter. 2016-sesongen var preget av NFFs endringer og spissing av toppfotballen, hvor kun de fire beste lagene beholdt sin plass i de nye regionale avdelingene i 3. divisjon 2017. Ready klarte så å etablere seg i Norsk Tipping-ligaen de neste 5 sesongene før det ble nedrykk i 2022-sesongen. 

Vårt B-lag har lenge bestått av lokale Reeady-gutter som har rykket opp fra 8-div til 4.divisjon før det ble nedrykk til 5.div i 2021(kun halv sesong pga Covid-19). MSB vant så 5. divisjon 2022, men fikk ikke rykke opp da MSA rykket ned fra Norsk Tipping-ligaen. I dag samarbeider begge lagene tett og har dannet vårt nye Seniorsegment i henholdsvis 4. og 5. divisjon.

I veteranklassen har vi ett lag i Menn 55-klassen.

Spillerstall 2023

Terminliste 2023

Nyheter

Det var duket for et ekte lokalderby og toppoppgjør i 4. divisjon Menn avdeling 1 tirsdag…
Ready fotball søker en assistenttrener til vårt herrelag i Norsk Tipping-ligaen. Hovedtrener Enrique Javier Paez i…
Keeper og A-lagskaptein Ulrik Rygg har spilt sin siste kamp for Ready og legger nå skoene…

G19-1 har prestert over all forventning i år og ligger på en veldig sterk 3.plass i deres første sesong i Interkrets B. I kveld tar vi imot serietoer @follofotballklubb og håper mange tar turen til Gressbanen og støtter gutta!💙👏

...Kampen spilles i kveld på Gressbanen kunstgress kl. 20.15

#iwasborn #readygutthei

Idrettsglede - Mestring - Inkludering

Stovner 2 var kveldens motstander for ReadyB på Gressbanen. Etter forrige ukes begredelige andre omgang, så var det en tent gjeng som ønsket å slå hardt tilbake. Gjengangeren denne sesongen har vært at vi som regel har styrt spillet, men ...sliter med å skape de store sjansene foran mål. Dette var også tilfellet i den første omgangen. Stovner 2 tar ledelsen på deres første sjanse. Dermed står det 1-0 til pause. Vi fortsetter å styre kampen i andre omgang, og det tar ikke lange tiden før toppscorer Ebbesen utligner. Stovner 2 blir redusert til 10 mann, og vi gønner enda mer offensivt. En kontring i mot, og det står 2-1 til bortelaget. En sånn dag igjen, tenkte nok mange. Vi beleirer boksen deres og pumper inn innlegg. Tilslutt, skulle det betale seg, og nok en gang er det Ebbesen som utligner. Dessverre var det også det siste som skjedde. 2-2 slutt.

Vi tar med oss at vi ikke gir oss, og kjemper inn hele veien. Neste uke tar vi turen til Rilindja.

Mål: Ebbesen x2
Assist: Theodor og Skodje

MSA: Gutta var sultne på å slå tilbake etter to kamper uten seier. Mot Lommedalen skulle det i likhet med vårsesongens oppgjør bli svært målrikt. Vi sliter med å finne rytmen innledningsvis, og havner tidlig under med to mål. Men det skal ...ikke stå på effektivitet i angrep, for plutselig er vi tilbake i kampen, 2-2. Hjemmelaget treffer på sitt tredje skudd utenfor boksen like før pause, og går igjen opp i ledelsen. Vi leverer ikke årsbeste i 2.omgang, men kriger oss likefullt inn i kampen. Ett straffespark, tre mål på dødball, og to minutter på overtid satt matchvinner-scoringen, 4-5! En klassisk sliteseier og heltene fra Gressbanen er tilbake på vinnersporet!💙👏🏼

Resultat: Lommedalen 4-5 Ready
Mål: Ebbesen x2, Espen, Ernst & Anders E
Assist: Eivind x2, Eirik x2, & Jesper
#iwasborn #readygutthei #4div

Helgen 13-15. oktober har Ready Idrettsforening sitt årlige og populære skimarked på Holmen skole. Trykk på eventet for mer info om markedet og leveringstider av brukt utstyr på Readyhuset!

Vi gratulerer gutter 16 med 1.plass i G16 Super Elite i @stjernecup 2023!

@readyg07 vant tilslutt finalen 5-4 etter straffekonkurranse over @ranheimfotball

#iwasborn #readygutthei

Idrettsglede - Mestring - Inkludering