01 nov 2023

Share:

Ready senior er seriemestere!

Det ble med kun en sesong i 4.divisjon for vårt flaggskip som er klare for Norsk Tipping-ligaen 2024!

Ready sikret opprykk

Tirsdag 31. oktober klokken 22:10 kunne Ready slippe jubelen løs på Røa kunstgress etter seier over Bærum 2, og opprykk til 3. divisjon!

Før årets sesong skjedde det store endringer i spillerstallen med etableringen av en felles gruppe for MSA og MSB – Ready Senior.

En ujevn vårsesong ble etterfulgt av en knallsterk høst, uten et eneste tap! Det sendte «Heltene fra Gressbanen» til topps i avdelingen.

Den minnerike sesongen er et resultat av innsatsen hele spillergruppen har lagt ned, og lekenheten både på og utenfor banen.

Kampreferat

Tirsdag kveld skulle det hele avgjøres på Røa kunstgress mot Bærum 2. Førs kveldens oppgjør skilte det kun et poeng mellom serieleder Ready og Christiania BK.

Kampen bølget frem og tilbake innledningsvis, men et ungt Bærum-lag klarte ikke å stoppe headingen fra Henning Larsen like før pause. Innbytter Espen Andresen doblet ledelsen rett etter hvilen, og laget kunne begynne å forestille seg opprykksfesten på Readyhuset senere den kvelden. På overtid setter Anders Engebretsen inn 3-0 etter et vakkert soloraid, og Ready var klare for Norsk Tipping-ligaen!

Dagsavisen har også skrevet et referat fra kampen. Les hele saken deres her: https://www.dagsavisen.no/oslo/sport/trikkeligaen/2023/10/31/ready-er-tilbake-i-3-divisjon-etter-hel-hostsesong-uten-tap/

Turen gikk så videre for gutta til Readyhuset for en velfortjent feiring! Vi gratulerer seniorgruppen med en fantastisk prestasjon og gleder oss allerede til neste år!

For laget er ikke sesongen helt ferdig enda, da finale i kretsmesterskapet skal spilles mellom de to avdelingsvinnerne i Oslo-avdelingene. I avdeling 2 ble Gamle Oslo seriemester og møter dermed våre menn til dyst 9.november kl 19:30 på KFUM Arena. Vi regner med mange tar turen for å støtte våre menn til nok en tittel!

Flere nyheter

Seriekamp onsdag 29.11.2022 kl. 19.00 Stabæk - Ready på Stabækbanen (Plassen) Forrykende bandykamp på Stabækbanen, men…
Innfor årtes sesong har Ole Robin Kåsa Kjellmann og Axel Wara Brekke tatt over styringen for…
Endelig er Ready Fotball ute med sin egen julekalender! Ready Fotball er en stor fotballklubb som…
Seriekamp søndag 26.11.2022 kl. 18.00 Ready – Mjøndalen på Gressbanen Oppløftende spill og resultat av Ready…
Seriekamp onsdag 22.11.2022 kl. 19.00 Røa - Ready på Bogstad Kunstisbane Ready måtte avgi poeng mot…
Dessverre ingen Hening Madsen på plass, men en solid seier hvor forsvaret virkelig satt som en…