Ønsker din bedrift å delta som gruppe på Råskinnet? 

Vi har bedriftspåmelding til Råskinnet som en utmerket mulighet for bedriften å fremme aktivitet og helse blant de ansatte. Kanskje vil dere også ha en liten intern konkurranse? 

Bedrifter som melder seg på som EARLY BIRD i perioden til og med 1. april får ekstra rabatt for påmeldte (for de som er 13 år og eldre og ikke har løpslisens hos NFIF tilkommer kr 50,- i engangslisens uavhengig av påmeldingstidspunkt) 

Priser påmelding bedrift:

10-19 deltagere = 10% avslag av total påmeldingsavgift

20 deltagere eller flere = 20% avslag av total påmeldingsavgift

Gi beskjed senest 1. april om din bedrift ønsker plass til telt, stand e.l. (dere må ta med dette selv) så får dere tildelt plass på arenaområdet.

Gjør dette til en aktiv og sosial dag for din bedrift. Det å delta på regelmessig fysisk aktivitet sammen er positivt for arbeidsmiljø, trivsel, helse og motivasjon etter vår erfaring. Det er helt supert å kombinere med noe sosialt sammen etter løpet. 

Flere bedrifter åpner opp også for påmelding for de ansattes familier slik at både store og små kan samles og bli litt kjent på tvers, og familiene i bedriften kan legge opp til en aktiv dag for hele familien. Rabatten for gruppepåmelding gjelder for alle tre klasser (Råskinnet, Råtassen og Knøttetassen).

Ved bedriftspåmelding mottar den ansvarlige en kode som de kan melde på ansatte med, eller kan deles sli kat de ansatte bruker denne ved påmelding. Bedriften faktureres da for deltagelse samlet i etterkant av gjennomført løp. 

Søk om bedriftspåmelding i knappen under

Råskinnet

480,-
   *Pris fra 2. april kr 580,-

Råtassen

265,-
   *Pris fra 2. april kr 325,-

Knøttetassen

160,-
   *Pris fra 2. april kr 200,-