08 sep 2023

Share:

Utklassing i «lokaloppgjøret»

Det var duket for et ekte lokalderby og toppoppgjør i 4. divisjon Menn avdeling 1 tirsdag kveld, dog spilte alle de lokale kun på det ene laget. Før kampen toppet naboklubb Heming med kun to poeng foran Ready. Med andre ord en kamp som kunne gitt Heming en luke som hadde blitt vanskelig å ta igjen.

Vi må flere år tilbake i tid for å finne når disse to naboklubbene spilte på samme nivå og avdeling. De siste årene har Ready spilt i 3.divisjon og Norsk Tipping-ligaen og Heming har kun hatt oppgjør mot Ready 2. Endelig skulle begge klubbers flaggskip møtes til dyst og det var mange tok turen til Gressbanen tirsdag kveld. Under flomlyset fikk alle fremmøte se et sultent og tent Readylag dominere kampen fra start til slutt. Vi legger til seniorgruppas kampreferat fra sosiale medier:

Til tross for noen dager inn i september var det ingenting som tydet på en tidlig høst på Gressbanen, som denne tirsdagskvelden badet i sol med par og tyve røde på gradestokken. Kveldens motstander var ingen ringere enn naborival Heming, som før kampen toppet fjerde divisjon bare to poeng over de mørkeblå. Det var derfor mye som stod på spill foran et fullsatt og elektrisk Gressbanen.

Vi går ut i hundre fra start, og etter bare seks minutter stanger Espen inn ledelsen etter et strøkent innlegg fra Eirik. Stjernegalleriet fra Heming ser lamslåtte ut, og vi får en perfekt start på lokalderbyet. Vi styrer så og si alt som skjer utpå matta, og Storløkken kriger inn både 2-0 og 3-0 før pause. I fjerde divisjon kan alt skje, og selv en tremålsledelse skal man ikke ta for gitt, men det store trykket fra Heming etter hvilen uteblir. Derfor er det ekstra gledelig at tidligere Heming-spiller Anders Engebretsen punkterer matchen etter godt forarbeid av Ebbesen, og 4-0 er et faktum. Det blir også sluttresultatet.

Det er på sin plass å gi en hyllest til alle de som tok turen til Gressbanen denne tirsdagskvelden. Dere skapte en fantastisk ramme og var en stor bidragsyter for årets deiligste trepoenger som gjør at vi topper fjerde divisjon. Det er allikevel mange kamper igjen av sesongen, og vi retter nå fokus mot Holmen borte neste uke! I mellomtiden skal vi nyte denne deilige seieren over naboen i et par dager.

Vi ønsker å takke alle frivillige som gjorde en strålende innsats i både kiosken og som ballhentere. Vi vil også sende en stor takk til alle fremmøte som lagde en flott ramme og god stemning rundt kampen! Ready topper nå 4.div med ett poeng, men det er enda mange kamper igjen av sesongen. Neste kamp for Senior A er borte mot Holmen tirsdag 12. september på Holmen kunstgress. Neste hjemmekamp er tirsdag 19. september kl. 20:15 på Gressbanen mot Kjelsås 2. For Senior B venter en kort reise til Domus Athletica og OSI onsdag 13. september og deres neste hjemmekamp mot Bøler onsdag 20. september. Vi håper mange også tar turen til disse kampene og støtter våre menn inn i det som blir en utrolig spennende og viktig høstinnspurt!

Flere nyheter

Sesongen er over for denne gang, og etter ønske fra mange, både eldre og yngre rundt…
Etter en kort men intens sesong har vi nå hatt god tid til å rette årets…
Kjære medlemmer i Ready Fotball,Som medlem i Ready Fotball får du 20 prosent bonus på alle…
Sesongen 23-24 ble en spesiell sesong på alle måter for Ready sitt damelag. Etter å ha…
Fredrik Nordby er tilbake i Ready bandy -sist fra Sandviken og skriver kontrakt for kommende sesong.…
Fredrik Nordby vender tilbake til Ready etter ett år i Sverige og Sandviken. Det ble totalt…