23 mar 2023

Share:

Informasjon om påmelding sommer 2023

Nå går vi fra vinter- til sommersesong. Sommersesongen starter tirsdag 11.april og varer frem til 31.oktober. Det vil kreve en påmelding for deltagelse i sommersesongen.

Ready Fotball har hatt den samme treningsavgiften i tre år, samtidig som inflasjonen har økt betraktelig i samme periode. Ready Fotball er derfor nødt til å øke treningsavgiften med 5% for å bevare kvaliteten til våre medlemmer.

Oversikt over våre treningsavgifter sommerhalvåret 2023 blir dermed:

OppstartsfotballEn trening per uke pluss OBOS miniliga1680 kr
BarnefotballEn lagstrening per uke pluss seriespill2467 kr
UngdomsfotballTreningsavgift lav: Minimum en lagstrening pluss seriespill3308 kr
UngdomsfotballTreningsavgift høy: Tre lagstreninger pluss seriespill5556 kr
SeniorfotballEn lagstrening pluss seriespill2153 kr

Treningsavgiften er helt avgjørende for at fotballen kan opprettholde driften og gi et godt sportslig tilbud gjennom vår- og høstsesongen.

Fredag 24.mars åpner vi opp påmeldingen til sommerhalvåret. Alle vil denne datoen få en melding i Spond med en påmeldingslink. Dere velger deretter riktig segment for påmelding. Vær obs på at det er to forskjellige påmeldinger i ungdomsfotballen; – treningsavgift høy og lav. Ingen spillere vil bli invitert til treninger før treningsavgiften er betalt.

Oppstarten av vår- høstsesongen vil være tirsdag 11.april.

Vi refunderer kun for halv avgift. Det vil si at dersom spilleren slutter i perioden 11.april – 31.juli, får man refundert halve treningsavgiften for sommmerhalvåret. Dersom spilleren slutter etter 1.august, vil man ikke ha krav på refusjon.  

Ready vil at alle barn og unge skal kunne drive med fotball, og vil å bidra med å finne løsninger hva gjelder økonomi for de som trenger det.

Vi tilbyr ulike løsninger, og der det er behov bidrar med midler for å dekke treningsavgift eller deler av denne

  1. Dele opp treningsavgift: Vi kan dele opp treningsavgiften til f.eks. månedlig betaling, eller gi betalingsutsettelse ved behov.  
  2. Støtte gjennom NAV eller sosialkontor: Er du i kontakt med NAV eller sosialkontor i din hverdag, så kan de hjelpe deg med økonomisk bidrag knyttet mot aktivitet. Offentlige myndigheter vektlegger i stor grad viktigheten av at barn og unge får delta i idrettslag uavhengig av økonomi.
  3. Readys idrettsstipend: Alle kan søke om idrettsstipend til daglig leder Aleksander Biseth-Evensen på e-post aleksander@ready.no. Ready Idrettsforeningen har som Nabolagsklubb fått tildelt midler til å støtte de som trenger dette for å ha barn med i idretten. Vi har også egne midler til dette formålet

Ta kontakt med Daglig Leder Aleksander Biseth-Evensen på mail (aleksander@ready.no) dersom det er spørsmål rundt betaling eller ordninger, så finner vi sammen en løsning.

Vi gleder oss masse til en spennende og utviklende sommersesong!

Sportslig hilsen,

Are Bakken Steigum

Sportsjef Ready Fotball

Flere nyheter

Seriekamp onsdag 29.11.2022 kl. 19.00 Stabæk - Ready på Stabækbanen (Plassen) Forrykende bandykamp på Stabækbanen, men…
Innfor årtes sesong har Ole Robin Kåsa Kjellmann og Axel Wara Brekke tatt over styringen for…
Endelig er Ready Fotball ute med sin egen julekalender! Ready Fotball er en stor fotballklubb som…
Seriekamp søndag 26.11.2022 kl. 18.00 Ready – Mjøndalen på Gressbanen Oppløftende spill og resultat av Ready…
Seriekamp onsdag 22.11.2022 kl. 19.00 Røa - Ready på Bogstad Kunstisbane Ready måtte avgi poeng mot…
Dessverre ingen Hening Madsen på plass, men en solid seier hvor forsvaret virkelig satt som en…