27 okt 2023

Share:

Ready Fotball søker trenere

Vi søker flere entusiastiske og utviklingsorienterte fotballtrenere til fotballsesongen 2024. Vi ønsker å finne gode kandidater til våre to eldste barnekull, ungdomslag på både gutte- og jentesiden, samt vårt akademi i Ready fotball. Vi har flere spennende muligheter å tilby og er trygge på at vi kan gi de rette kandidatene gode utfordringer og muligheter for personlig utvikling. For de rette personene, og etter ønske, kan treneren få flere roller i klubben. Totalt sett kan dette gi en god deltidsinntekt og en allsidig trenerutdanning. 

Hva kan vi tilby trenerne? 

Som en del av vårt trenerutviklingsprogram tilbyr vi trenersamtaler og oppfølging fra våre trenerveiledere. Vi arrangerer også interne og eksterne trenerforum, samt ukentlige åpne trenermøter. Ready har en årlig tradisjon med å delta på Cupfinaleseminaret, og dekker deltakelse både her og på andre relevante kurs for Ready-trenere. Vi har også en permanent videoløsning (Spiideo) som forenkler filming av kamper og treninger for analyse og trenerutvikling. 

Hva ser vi etter? 

Vi ser etter trenere som har en lidenskap for fotballtrenerrollen og som er opptatt av egenutvikling og utvikling hos andre. Struktur, grundighet, ydmykhet og tillit er andre kjennetegn på en Ready-trener. Hvis du har disse egenskapene, vil vårt trenerutviklingsprogram hjelpe ambisiøse trenere med å få mye faglig påfyll. 

Om arbeidsgiveren 

Ready holder til på Gressbanen, et idrettsanlegg nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa, og har rundt 1200 fotballspillere. 

Vi har syv heltidsansatte trenere og tjue deltidsansatte trenere. De siste årene har vi utviklet flere trenere til toppfotballen (2. divisjon og høyere) gjennom vårt svært gode trenerutviklingsprogram. Bare de siste årene har vi bidratt med ansatte til Fredrikstad (1. divisjon), Fyllingsdalen (2. divisjon), Indre Østland fotballkrets, Strømmen IF (1. divisjon) og NFF. Vi har et dynamisk utviklingsmiljø for våre trenere, der alle er lidenskapelig opptatt av å utvikle seg selv og de andre trenerne rundt seg. Våre trenere har spillerbakgrunn og/eller akademisk utdanning fra NIH, og alle våre ansatte er mellom 19 og 38 år gamle, noe som skaper et svært spennende arbeidsmiljø. 

Søknad sendes til sportssjef: are@ready.no

Flere nyheter

Seriekamp onsdag 29.11.2022 kl. 19.00 Stabæk - Ready på Stabækbanen (Plassen) Forrykende bandykamp på Stabækbanen, men…
Innfor årtes sesong har Ole Robin Kåsa Kjellmann og Axel Wara Brekke tatt over styringen for…
Endelig er Ready Fotball ute med sin egen julekalender! Ready Fotball er en stor fotballklubb som…
Seriekamp søndag 26.11.2022 kl. 18.00 Ready – Mjøndalen på Gressbanen Oppløftende spill og resultat av Ready…
Seriekamp onsdag 22.11.2022 kl. 19.00 Røa - Ready på Bogstad Kunstisbane Ready måtte avgi poeng mot…
Dessverre ingen Hening Madsen på plass, men en solid seier hvor forsvaret virkelig satt som en…