12 sep 2023

Share:

Ready G12 med gode opplevelser i Stjerne cup

I helgen deltok 2011-årgangen med tre lag i Stjerne Cup som arrangeres i Hamar som i sin helhet ga mange gode sportslige utfordringer, oppturer og lærerike opplevelser for guttene.

Ready stilte med to jevne lag på nivå 2 og et lag på nivå 1.

Lag 3 får en tøff start med to knepne tap som oppleves som noe uheldig. Søndagen blir en god opptur og laget tar igjen for lørdagens uheldige start. Laget vinner alle kamper søndagen og viser god lagmoral som bidrar til godt spill og samhold.

Lag 2 starter friskt med tre gode kamper og kontrollerer inn tre overbevisende seiere og ender lørdagen som puljevinner og videre til A sluttspill. Søndagen starter like bra som lørdagen og går ubeseiret igjennom cupen med kun to baklengsmål og ryker ut mot Stabæk Bredde på regelen «siste målet vinner» og ender til slutt på en god 3.plass i A-sluttspill nivå 2.

Lag 1 starter cupen med litt høye skuldre, men får en gradvis progresjon som sørger for at vi blir gruppevinner og får en plass i A sluttspill. Søndagen starter litt på samme måte som lørdagen, men vi finner tilbake til vår måte å spille på. Med et ekstremt godt engasjement og energi i laget kjemper vi oss hele veien til finalen, hvor vi havner på den bitre siden av mynten som gir Stabæk elite seieren etter 0-0 til fulltid og ekstra omganger.

Ready Fotball er stolte over å ha en stor bredde i årgangen med mange ivrige spillere, som sørger for et godt læringsmiljø med fokus på samhold og utvikling.

Tusen takk til alle foreldre som var med å bidra slik at rammen og opplevelsen ble så optimal som mulig for guttene!

Idrettsglede – Mestring – Inkludering
IWASBORN READY

Flere nyheter

I år som i fjor deltar Ready i Skärås Cup i Västerås i månedsskiftet september/oktober. Ready…
I helgen deltok 2011-årgangen med tre lag i Stjerne Cup som arrangeres i Hamar som i…
Det var duket for et ekte lokalderby og toppoppgjør i 4. divisjon Menn avdeling 1 tirsdag…
Styret er glade for å fortelle at både Felix Ljungberg og Gustav Eriksson fortsetter i sine stillinger…
Vi er stolt over å ha hele 4 landslagsutøverer representert i Skiforbundets alpinlandslag for 2023-2024 sesongen.…
Råskinnet 2023 gikk av stabelen 29. april 2023 i fint vårlig vær. Det var 709 som…