Keeperutvikling

Ready har siden 2009 tilbudt keepertrening til keepere ned til 10 årsalderen. Kontinuiteten på keepertrenersiden har vært varierende, og dette er et problem hele keeper-Norge sliter med. Ready streber uansett etter å heve seg, og vi har nå ansatt keepertrener på større stilling for å dekke behovet for våre keepere fra 9 til 19 år.

Barnefotball 9-12 år

I barnefotballen tilbys keepertreningen som en ukentlig oppfølging på Griegakademiet. Alle som ønsker å prøve skal få være med. På disse øktene vil basisferdigheter være tema for keeperøktene. Vi har også keeperoppfølging på sommerens fotballskoler. Ved hjelp av dette kan vi øke interessen og forhåpentligvis ende opp med keepere for alle lag og årganger, som er vår målsetting inn mot ungdomsfotballen.

Keeperakademi vinter 2023/2024

Dag Årgang Tid Sted Trener
Fredag 2015-2012 15:00-16:30 Heming kunstgress Sofie Torve Martinsen

Ungdomsfotball 13-19 år

I ungdomsfotballen ønsker vi at alle lag har minst 1 keeper. Keepere fra 13-19 år skal få ukentlig oppfølging av keepertrener, enten gjennom lagstrening eller egne keeperøkter/samlinger på tvers av lag/kull. Det er også ønskelig at vi gjennomfører egen spillersamtale og ser på muligheten til å følge opp ytterligere ved hjelp av video etc.

Oversikt over keepertrening i ungdomsfotball for vinter 2023/2024 kommer nærmere oppstart vintersesong slutten av november

Dag Årgang Tid Sted Trener
TBD 13-19 år TBD TBD Sofie Tove Martinsen