29 aug 2023

Share:

Prisjustering på treningsavgift friidrett og basis

Ready IF har gjennomført en revidering av treningsavgiftene for friidrett blant barn og ungdom, og denne justeringen ble vedtatt under hovedklubbens styremøte i august. Som en Nabolagsklubb, har vi som mål å redusere økonomiske barrierer for deltakelse i idretten så mye som mulig. Vi er bevisst på at betydelige justeringer i treningsavgiftene nødvendiggjør alternative inntektskilder, eksempelvis gjennom dugnadsarbeid.

Det er viktig for oss å finne balansen mellom opprettholdelse av rimelige treningsavgifter og behovet for tilleggsinntekter. Derfor ønsker vi å presentere muligheten for deltakelse i dugnadsarbeid under arrangementet Råskinnet den 5. mai 2024. Vi har også muligheten til å delta som frivillige under andre store arrangementer som Holmenkollmarsjen og BMW Oslo Maraton. Dette bidrar til å styrke klubbens økonomiske grunnlag og dermed opprettholde rimelige treningsavgifter for medlemmene.

Vi oppfordrer medlemmer og foresatte til å bidra som frivillige, slik at vi kan opprettholde en overkommelig treningsavgift. Vi håper at våre medlemmer og foresatte ser positivt på dette initiativet. Dersom du er interessert, kan du melde deg som frivillig for Råskinnet 2024 allerede nå på nettsiden Ready.no/raskinnet, eller ta kontakt via e-post til jorgen@ready.no dersom du ønsker å bidra under Holmenkollmarsjen, BMW Oslo Maraton eller andre arrangementer.

Det er verdt å merke seg at prisjusteringen vil tre i kraft etter høstferien. Vi setter pris på deres forståelse og støtte i denne viktige saken. De nye treningsavgiftene ligger oppdatert på hjemmesiden.

Melder du deg inn nå, vil vi prisjustere treningsavgiften frem til høstferien.

Har du spørsmål, ta kontakt på jorgen@ready.no.

Mvh

Administrasjonen i Ready IF

Flere nyheter

I år som i fjor deltar Ready i Skärås Cup i Västerås i månedsskiftet september/oktober. Ready…
I helgen deltok 2011-årgangen med tre lag i Stjerne Cup som arrangeres i Hamar som i…
Det var duket for et ekte lokalderby og toppoppgjør i 4. divisjon Menn avdeling 1 tirsdag…
Styret er glade for å fortelle at både Felix Ljungberg og Gustav Eriksson fortsetter i sine stillinger…
Vi er stolt over å ha hele 4 landslagsutøverer representert i Skiforbundets alpinlandslag for 2023-2024 sesongen.…
Råskinnet 2023 gikk av stabelen 29. april 2023 i fint vårlig vær. Det var 709 som…