29 aug 2023

Share:

Prisjustering på treningsavgift friidrett og basis

Ready IF har gjennomført en revidering av treningsavgiftene for friidrett blant barn og ungdom, og denne justeringen ble vedtatt under hovedklubbens styremøte i august. Som en Nabolagsklubb, har vi som mål å redusere økonomiske barrierer for deltakelse i idretten så mye som mulig. Vi er bevisst på at betydelige justeringer i treningsavgiftene nødvendiggjør alternative inntektskilder, eksempelvis gjennom dugnadsarbeid.

Det er viktig for oss å finne balansen mellom opprettholdelse av rimelige treningsavgifter og behovet for tilleggsinntekter. Derfor ønsker vi å presentere muligheten for deltakelse i dugnadsarbeid under arrangementet Råskinnet den 5. mai 2024. Vi har også muligheten til å delta som frivillige under andre store arrangementer som Holmenkollmarsjen og BMW Oslo Maraton. Dette bidrar til å styrke klubbens økonomiske grunnlag og dermed opprettholde rimelige treningsavgifter for medlemmene.

Vi oppfordrer medlemmer og foresatte til å bidra som frivillige, slik at vi kan opprettholde en overkommelig treningsavgift. Vi håper at våre medlemmer og foresatte ser positivt på dette initiativet. Dersom du er interessert, kan du melde deg som frivillig for Råskinnet 2024 allerede nå på nettsiden Ready.no/raskinnet, eller ta kontakt via e-post til jorgen@ready.no dersom du ønsker å bidra under Holmenkollmarsjen, BMW Oslo Maraton eller andre arrangementer.

Det er verdt å merke seg at prisjusteringen vil tre i kraft etter høstferien. Vi setter pris på deres forståelse og støtte i denne viktige saken. De nye treningsavgiftene ligger oppdatert på hjemmesiden.

Melder du deg inn nå, vil vi prisjustere treningsavgiften frem til høstferien.

Har du spørsmål, ta kontakt på jorgen@ready.no.

Mvh

Administrasjonen i Ready IF

Flere nyheter

Sesongen er over for denne gang, og etter ønske fra mange, både eldre og yngre rundt…
Etter en kort men intens sesong har vi nå hatt god tid til å rette årets…
Kjære medlemmer i Ready Fotball,Som medlem i Ready Fotball får du 20 prosent bonus på alle…
Sesongen 23-24 ble en spesiell sesong på alle måter for Ready sitt damelag. Etter å ha…
Fredrik Nordby er tilbake i Ready bandy -sist fra Sandviken og skriver kontrakt for kommende sesong.…
Fredrik Nordby vender tilbake til Ready etter ett år i Sverige og Sandviken. Det ble totalt…