08 mai 2023

Share:

Takk til alle gode hjelpere på Råskinnet

Hei alle gode hjelpere – spillere, foreldre og resten av den utvidete Ready Bandyfamilien!

Råskinnet 2023 er vel overstått. Det ble en skikkelig Råskinn-dag med all slags vær fra strålende sol til hagl og kraftige vindkast. Med snøfall bare noen dager før og heftig vannstand i Sognsvann er vi skikkelig fornøyd med at vi klarte å gjennomføre, takket være Christian og Tom og alle dere andre som hjalp til med å lage og merke løypa. Den ble tøff i år også selv med mindre myr og bekk enn vanlig. Komiteen har fått mange positive tilbakemeldinger både fra deltagere og hjelpere, og det er særlig hyggelig at det var så mange glade og fornøyde barn.

Vi er så stolte over hvordan dere stiller opp som frivillige! Det blir lagt merke til. Dette er et gigantisk arrangement, som bare går rundt hvis vi er mange nok. Totalt var vi 87 som hjalp til på løpsdagen! Hele Ready Bandyfamilien var med – fra de minste som ryddet og monterte til sterke A-lagsgutter i gjørma. Her stilte voksne som ikke har hatt barn i bandyen på flere år, og familiemedlemmer og venner som hjelper til for å være greie og fordi det er morsomt. Det var flere nye som bidro i år, men det virket som dere aldri hadde gjort annet. Sammen har dere alle sørget for at arrangementet ble vellykket og at deltakerne hadde en flott dag.

Tusen, tusen takk!

I år var det i alt 710 påmeldte løpere. Det er en svak nedgang fra i fjor og dessverre langt fra nivået vi lå på før covid. Som andre løpsarrangører sliter vi med å nå gamle høyder i påmeldinger, og det ble forsterket av at løpet i år var i en langhelg. Men – siden vi har vært nøkterne og brukt av overskuddslager fra tidligere både når det gjelder medaljer, t-skjorter og startnummer, ligger vi fortsatt an til et godt overskudd og bidrag til bandyavdelingen.

Vi har hørt at løpere følte seg løftet frem av hjelpsomme og positive medhjelpere i løypa. Det var heldigvis få skader og kontakten mellom løypevakter og Røde Kors fungerte som det skulle. Det ble plastret noen skrubbsår i år også, og de to skadene vi hadde ellers ble håndtert raskt og hadde ikke alvorlig utfall.

For alle oss som var inne på stadion, kan det være morsomt å se hvordan det så ut ute i løypa. Kondis har lagt ut bilder (for medlemmer) og en reportasje her:

Vi holder på med oppsummeringer fra alle deler av løpet. Har du noe du vil dele med oss i Råskinn-komitéen, setter vi veldig pris på det. Skriv ris, ros eller forslag til endringer og send til hanne@tryggestad.org, så tar vi det med i forberedelsene til neste års Råskinnet. Håper du er med da også =)

Hilsen Råskinn-komiteen v/ Hanne

Flere nyheter

Sesongen er over for denne gang, og etter ønske fra mange, både eldre og yngre rundt…
Etter en kort men intens sesong har vi nå hatt god tid til å rette årets…
Kjære medlemmer i Ready Fotball,Som medlem i Ready Fotball får du 20 prosent bonus på alle…
Sesongen 23-24 ble en spesiell sesong på alle måter for Ready sitt damelag. Etter å ha…
Fredrik Nordby er tilbake i Ready bandy -sist fra Sandviken og skriver kontrakt for kommende sesong.…
Fredrik Nordby vender tilbake til Ready etter ett år i Sverige og Sandviken. Det ble totalt…